Diskuze - reakce na vzkaz
Tomáš 27.09.2024 18:21
Přesně si to vystihnul Martine. Tam je totiž problém, že to dělají jen určití lidé a bez nich ani ránu. Člověk se na to těší, že si zachytá když už na těch našich revírech je vcelku kulový a nic.700 členů přesně jak říkáš. Jen chtít. Prostě se na to vykašlali. Já chápu, že teď byla situace ale i tak prostě mi to hlava nebere a ještě nás pan Machala zve na úklid garáži . Na to myslím, že organizace vybere na zaplacených brigádách peněz až dost. Tak ať se trhnou oni. Domeček si taky zateplili a z čeho myslíš... No z našich peněz a nikdo se nás neptal jestli ano nebo ne... Ale to už jsem odbočil.
Roman reaguje: 04.10.2024 16:07
No docela by mě zajímalo, jestli by jste byli takhle akční, kdyby se jednalo o opravdové rybářské závody např. na Nákle. Za mě je chytání na chovném rybníku docela prasárna. Co se týče zarybnění revíru M 19, tak nevím, v čem vidíte problém? Kapr kam se člověk podívá. Spíš začínám mít problémy s chytáním plotic, línů a cejnů. Pokud máte výhrady k vedení MO, můžete příště kandidovat a ukázat všem, jak by se to mělo správně dělat. Zajisté docílíte 100% spokojenosti u členské základny!